Tietoa meistä

Kainuulaisten autojen tielläpitäjä jo vuodesta 1998

Kajaanin Asennus Osa

Ihmiset tarvitsevat autoja. Se tyydyttää yhden perustarpeistamme, päästä paikasta toiseen. Se myös parantaa elämänlaatua, kun aikaa ei kulu esimerkiksi työmatkoihin, sillä näin ajan saa käytettyä sinne, missä sitä eniten tarvitsee, kuten perheelle. Varsinkin jos paikalliseen liikenteeseen ei asuinpaikkakunnolla panosteta, auton omistamisen tärkeys nousee. 

Me tahdomme, että ihmisillä olisi mahdollista omistaa auto myös pienellä budjetilla. Tarkoituksemme on, että autoa voi pitää mahdollisimman edullisesti ja mahdollisimman pitkään. Me uskomme siihen, että autoja pystyttäisiin pitämään hengissä paljon pidempään kuin kuvitellaan. Siksi uskallamme myös kyseenalaistaa, syntyykö pienempi hiilijalanjälki todella siitä, että ihminen hankkii aina uuden auton verrattuna siihen, että ajaa vanhaa hyvin huollettua ja toimivaa autoa huomattavasti pidempään?

Kajaanin Asennus Osa on toiminut kainuulaisella sisulla, pieni pilke silmäkulmassa, jo vuodesta 1998.  Olemme siis jo kauan pitäneet huolta siitä, että kainuulaiset saavat autoilla edullisesti ja turvallisesti. Asennus Osa on täyden palvelun autokorjaamo, rengasliike ja varaosamyymälä sekä Euromaster-partneryritys. Me emme kuitenkaan pidä huolta vain autosta, pidämme huolta myös sinusta. Ymmärrämme, että auton huoltoon jättäminen voi vaikeuttaa arkea. Tarvittaessa tarjoammekin kyydin tarvitsemaasi paikkaan kaupunkialueella auton jäädessä meille. Mikäli sinulla on aikaa, tarjoamme myös munkkikahvit myymälässämme. 

Sinun ei tarvitse tietää autoista, se on meidän tehtävämme kertoa autostasi sinulle ymmärrettävästi. Tavoitteemme on olla helposti lähestyttävä ja laadukas autokorjaamo. Vahvuutemme on, että toimintaa pyörittää hyvä meininki ja ammattitaitoinen henkilöstö, joka on pysynyt samana jo 21 vuoden ajan. Tahdomme olla turvallinen valinta ja siksi käytämme toiminnassamme täsmällistä hinnoittelua: tiedät aina mistä maksat.

Tervetuloa asioimaan myymälässämme,

Jarmo Immonen