Käytettyjen autojen myynti, mistä on kyse?

09.04.2017

Nyt käytetynkin auton ostaminen voi olla turvallista!

Idea lähti siitä, että huomasimme asiakkaiden tarvitsevan edullisia ja kunnossa olevia käyttöautoja. On valitettava tosiasia, että näitä ei juurikaan ole tarjolla. Niinpä rupesimme jätkien kanssa miettimään, mitä voitaisiin asialle tehdä. Meiltä löytyy ammattitaito diagnosoida ja korjata käytetyt autot sellaiseen kuntoon, että ne ovat turvallisesti myytävissä. Päätöstä ei paljon tarvinnut miettiä ja kaikki olivat innolla mukana.

Ensimmäinen auto mikä ostettiin oli Mitsubishi Galant -99, 2.0. Ruotsin tuonti. Kaikilla herkuilla. Pyöränkaaret oli pikkusen ruvella, joten ne korjattin ja lisäksi pystyvakaajat ja akku vaihdettiin. Nyt vain katsastamaan helmi takaisin tienpäälle.

VW Golf löytyi ihan Kajaanin autokaupasta. Golfin helmat hitsattiin, auto fiksattiin, takajarrut laitettiin, huollettiin ilmastointi ja tietenkin tehtiin myös muut perushuollot. Tämän Golfin alle laitettiin uudet kesärenkaat ja auto katsastettiin. Auto löysi uuden omistajan alle viikossa ja kuluttaa nyt katuja Nurmijärvellä. 

Maaliskuun puolivälissä käytiin hakemassa Iisalmesta Opel Astra -99, joka oli todella siisti ja muutenkin erittäin käyttäkelpoinen vehe. Teimme perushuollot, jakopään remontin ja auto löysi uudelle onnelliselle omistajalle viikkoa myöhemmin.

Tällä hetkellä työnalla on:

  • Skoda Octavia -99, 2.0.  
  • Mazda 6 -03, 1.6.

Alta löytyy projekti- ja yksityiskohtakuvia, jossa komeilee ensimmäinen ostomme Mitsubishi Galant.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!